The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

AQUAFIT & SNORKELEN

ZWEMLES

RECREATIEF

HET ZWEMBAD

                          

Het zwembad is in 1990 officieel geopend en is gebouwd ter vervanging van het destijds bestaande openluchtzwembad “Flipper” aan de Kleingouw. Het zwembad is gedurende het zomerseizoen van ± 1 mei tot en met de tweede week in september geopend. Vanaf 2013 is het zwembad overgegaan naar "Stichting Vrienden van de Weid" en wordt voor 95% gerund door vele vrijwilligers. De vrijwilligers staan voor u klaar bij de kassa en onderhouden het gehele terrein. Wilt u zich ook aanmelden als vrijwilliger? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

“De Weid” is een openluchtaccommodatie bestaande uit drie betegelde bassins, waaronder een diep bassin van 15 x 25 meter, een ondiep bassin van 10 x 15 meter en verder is er een klein kleuterbassin (pierenbad) aanwezig. Het diep- en ondiep bassin beschikken over diverse recreatieve voorzieningen, zoals jetstreams, bruisbank en spuitelementen. Verder is er een grote tuin c.q. speelveld met diverse speelattributen en omheind met een afsluitbaar hek. Wij hebben uiteraard een uitgebreid en volledig zwemlesprogramma. 

In 2015 is het zwembad uitgebreid met een mooie familieglijbaan, in 2016 is er een heuse air trampoline gerealiseerd en in 2020 een nieuwe peutertuin ! Volop speelplezier !

       

   In ons zwembad kunt u kosteloos gebruik maken van draadloos internet!

Klik op de 'Activiteiten' voor meer informatie en op 'Tijden en tarieven' voor prijzen en lestijden. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons die vraag uiteraard altijd stellen aan de balie, telefonisch of via het contactformulier.

Adres en contact

Klik op de kaart voor een routebeschrijving

Zwembad De Weid                  
Klamptweid 72
1619 DL Andijk
Tel: 0228-591996 (alleen tijdens openingstijden)
Email: info@deweid.nl

Stichting Vrienden van De Weid

Stichting Vrienden van de Weid is, naast de machinekamer, het Hart achter Zwembad De Weid.

Klik op het logo voor een uitgebreide omschrijving van de Stichting.

Het Weer

Social Media

   

Wij zijn ook te volgens via Social Media. Klik op bovenstaande buttons om naar onze Twitter of Facebookpagina te gaan. Daar kunt u actuele informatie vinden over de activiteiten in en om het zwembad.

Volg ons op Twitter of like onze Facebooksite zodat u op de hoogte bent van alles wat er bij ons afspeelt.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com