The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

AQUAFIT & SNORKELEN

ZWEMLES

RECREATIEF

ZWEMLES

Zwembad De Weid geeft na het succes van vorig jaar ook dit seizoen weer uitgebreid zwemlessen! Vanaf 1 juni starten de reguliere lessen. Wij bieden de volgende lesmogelijkheden:

- Diploma A/B/C volwassenen
- Diploma A/B/C kinderen
- Snorkelen
- Aquafit 

Er zijn dit jaar extra zomer zwemlessen, kijk op deze pagina.

Voor de informatie over Snorkelen en Aquafit, kijkt u hier .

 

Hoe werken wij?

De lessen worden gegeven door een vaste instructeur en duren een half uur. Voor het diploma zwemmen (A/B/C) is dit drie keer per week. Voor de overige lessen is dit 1 keer per week. De lesdagen en tijden zijn:

 

1 JUNI T/M 12 SEPTEMBER 2020  
Zwemlessen 30 min per groep:  
Dinsdag 17.00 tot 19.00
Donderdag       17.00 tot 19.00
Zaterdag 11.00 tot 13.00

 

Begin juni zal op basis van de inschrijvingen een definitief rooster gemaakt worden. 

Voor wie?                                                                                             envoz

De diploma lessen A/B/C zijn gericht op het behalen van een officieel diploma van de Envoz. Voor de kinderen geldt een minimum leeftijd van 5 jaar bij aanvang van de lessen.

Voor de overige lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eindeisen van het B-diploma. De Snorkel lessen zijn leuk voor de sportieve avonturiers. De Aquafit lessen zijn een leuke mix van oefeningen voor zowel het versterken van de spieren als om de conditie te verbeteren. Plezier staat voorop bij deze lessen.

Wat zijn de kosten?

Een leskaart is te koop in de kiosk en is onafhankelijk van een eventueel abonnement. Een leskaart voor het hele seizoen kost  € 150,00 voor diploma A/B/C (3 keer per week) en € 70,00 voor de overige lesvormen (1 keer per week). Een leskaart voor Zwemles, Snorkelen en Aquafit is uitsluitend te koop in de kiosk vanaf dit seizoen. 

Inschrijven?

Inschrijven kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld u hierin uw naam, geboortedatum en welke les u wilt volgen. De zwemlessen gaan alleen door bij voldoende deelname. Begin juni ontvangt u van ons bericht over de definitieve plaatsing (dag en tijd) en wordt u verzocht de betaling te voldoen voor aanvang van de lessen. De mogelijkheid bestaat dat dagen en tijden nog aangepast kunnen worden op basis van beschikbaarheid van de zweminstucteur(s).

Adres en contact

Klik op de kaart voor een routebeschrijving

Zwembad De Weid                  
Klamptweid 72
1619 DL Andijk
Tel: 0228-591996 (alleen tijdens openingstijden)
Email: info@deweid.nl

Stichting Vrienden van De Weid

Stichting Vrienden van de Weid is, naast de machinekamer, het Hart achter Zwembad De Weid.

Klik op het logo voor een uitgebreide omschrijving van de Stichting.

Het Weer

Social Media

   

Wij zijn ook te volgens via Social Media. Klik op bovenstaande buttons om naar onze Twitter of Facebookpagina te gaan. Daar kunt u actuele informatie vinden over de activiteiten in en om het zwembad.

Volg ons op Twitter of like onze Facebooksite zodat u op de hoogte bent van alles wat er bij ons afspeelt.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com